News Alert

Primarul municipiului Târgu Jiu Marcel Romanescu a declarat că există o șansă foarte mare de dezvoltare pentru Gorj și pentru Târgu Jiu în perioada următorilor patru ani dacă oamenii vor vota candidații propuși de Partidului Național Liberal.

Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia (CEO) precizează poziția oficială a companiei față de politica de achiziții a certificatelor verzi pentru o corectă informare a opiniei publice și pentru a pune capăt speculațiilor care se fac pe această temă.

Primăria comunei Crasna este singura din întreg județul Gorj care a accesat fonduri europene nerambursabile prin Programul operațional regional de finanțare a lucrărilor de cadastru. Acest lucru are o însemnătate cu atât mai mare cu cât majoritatea comunelor din județul nostru au mari probleme la restituirea titlurilor de proprietate asupra terenurilor revendicate.

Reprezentanții Federației Naționale Mine Energie (FNME) au ținut să dezmintă speculațiile referitoare la neînțelegerile apărute în spațiul public cu privire la acordul care a incitat spiritele sindicale.

SOC! Șeful PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, a afirmat că ar dori să îl aducă înapoi în Complexul Energetic Oltenia (CEO) pe fostul manager Laurențiu Ciurel și să îi rezolve ”problema”.

Un loc de muncă în producţia berii generează 16 locuri de muncă în sectoarele conexe

1 din 5 locuri de muncă în domeniul HoReCa la nivel național este generat de producția berii

530 milioane euro/an – contribuția sectorului berii la bugetul de stat, direct și indirect

”Zilele Comunei Stejari” - un succes răsunător deoarece la manifestările festive de aici au fost prezente mii de persoane de pe cuprinsul a trei județe: Gorj, Dolj și Argeș, care s-au bucurat de un adevărat regal folcloric și sportiv.

Interviu cu primarul Comunei Crasna Aurel Vamvu despre proiectele de dezvoltare ale localității, dar și despre problemele cu care se confruntă administrația locală și comunitatea.

Comuna Turcinești s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare duminică 4 iulie și a găzduit Sărbătoarea Cireșului, dată pe care primarul Dan Modrea încearcă să o impună ca o manifestare festivă specific localității pe care o conduce.

Universitatea ”Titu Maiorescu” din Târgu Jiu a inaugurat Ziua Porților Deschise în cadrul acestei unități de învățământ superior, în prezența cadrelor didactice universitare, a studenților, a oficialităților Consiliului Județean Gorj și a Primăriei Târgu Jiu.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2023 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.