News Alert

Primarul din Stejari Robert Păiuși a primit un semn de recunoștință din partea Mitropolitului Olteniei, Preafericitul Irineu, pentru implicarea sa permanentă în spijinirea bisericilor din localitate, a preoților și pentru susținerea permanentă a credinței în rândurile societății.

Se lucrează la o nouă parcare în municipiul Motru destinată autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone.

În localitatea Motru au început lucrările edilitar-gospodărești de primenire a localității pentru sezonul de primăvară.

Primăria municipiului Motru a mai bifat încă un important succes în accesarea fondurilor europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Primarul municipiului Târgu Jiu Marcel Romanescu le-a bătut obrazul senatorului Ion Iordache și prefectului Iulian Popescu cărora le-a transmis că nu au niciun merit în dezvoltarea investițiilor din oraș, ba dimpotrivă.

Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia (CEO) precizează poziția oficială a companiei față de politica de achiziții a certificatelor verzi pentru o corectă informare a opiniei publice și pentru a pune capăt speculațiilor care se fac pe această temă.

Primăria comunei Crasna este singura din întreg județul Gorj care a accesat fonduri europene nerambursabile prin Programul operațional regional de finanțare a lucrărilor de cadastru. Acest lucru are o însemnătate cu atât mai mare cu cât majoritatea comunelor din județul nostru au mari probleme la restituirea titlurilor de proprietate asupra terenurilor revendicate.

Reprezentanții Federației Naționale Mine Energie (FNME) au ținut să dezmintă speculațiile referitoare la neînțelegerile apărute în spațiul public cu privire la acordul care a incitat spiritele sindicale.

SOC! Șeful PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, a afirmat că ar dori să îl aducă înapoi în Complexul Energetic Oltenia (CEO) pe fostul manager Laurențiu Ciurel și să îi rezolve ”problema”.

Un loc de muncă în producţia berii generează 16 locuri de muncă în sectoarele conexe

1 din 5 locuri de muncă în domeniul HoReCa la nivel național este generat de producția berii

530 milioane euro/an – contribuția sectorului berii la bugetul de stat, direct și indirect

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.