News Alert

Peste 200 de milioane de euro s-au investit în Târgu Jiu în diverse proiecte de infrastructură. Proiecte de încă 150 de milioane de euro sunt în curs de contractare.

Fondurile europene contractate de administrația Romanescu pentru municipiul Târgu Jiu au crescut progresiv, de la an la an, așa cum se observă în graficul din imagine.

”Fondurile extrabugetare sunt "secretul" dezvoltării unei localități. Bugetele locale sunt insuficiente dacă dorești să dezvolți un municipiu, așa că trebuie să atragi fonduri din alte resurse, precum finanțările europene, diverse programe ca Anghel Saligny, Fondul de Mediu, CNI. În ultimii 7 ani, aceasta a fost preocuparea principală: atragerea de resurse. Municipiul Târgu Jiu a avut nevoie de proiecte mari de modernizare, iar marile proiecte cer timp și foarte mulți bani. Între timp, observăm și schimbările: transport în comun modern, iluminat public eficient și ieftin, unități de învățământ noi, reabilitate, dotate cu echipamente de ultimă generație, baze sportive, bazin didactic de înot și multe altele. 200 de milioane de euro s-au investit pâna acum la Târgu Jiu, prin tot felul de proiecte, iar alte 150 de milioane sunt în curs de contractare. În spatele acestor investiții este munca unei echipe a Primăriei Municipiului Târgu Jiu. S-a muncit enorm, uneori și în weekenduri, iar proiectele noastre au primit finanțarea pentru care ne-am zbătut. Mulțumesc întregii echipe a primăriei pentru eforturile depuse”, a precizat primarul muncipiului Târgu Jiu Marcel Romanescu.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Ne-am întâlnit cu primarul din Stejari Robert Păiuși la finalul acestei campanii electorale și ne-a precizat că este mai pregătit ca oricând să dea totul pentru Stejari în ciuda atacurilor extrem de virulente ale adversarilor săi politici.
IMAGE
Peste 200 de milioane de euro s-au investit în Târgu Jiu în diverse proiecte de infrastructură. Proiecte de încă 150 de milioane de euro sunt în curs de contractare.
IMAGE
Primarul Municipiului Motru, Cosmin Costel Morega, este omul care a adus speranța în orașul minerilor! În cei patru ani de mandat, a reușit să facă ceea ce altora nu le trecuse nici prin gând! Motrenii îl apreciază și îl susțin pentru un nou mandat în fruntea primăriei!

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.