News Alert

Ne-am întâlnit cu primarul din Stejari Robert Păiuși la finalul acestei campanii electorale și ne-a precizat că este mai pregătit ca oricând să dea totul pentru Stejari în ciuda atacurilor extrem de virulente ale adversarilor săi politici.

”Tot ce am întreprins în administrația publică, cât și în calitate de primar al comunei Stejari, a fost pentru binele comunității noastre. Știu că în această campanie electorală au ajuns pe la porțile dumneavoastră fel de fel de mesageri și de candidați care v-au făcut fel de fel de promisiuni, unele mai bombastice decât altele. Am încredere în dumneavoastră, așa cum am avut dintotdeauna, și știu că veți ”cântări” faptele, nu vorbele aruncate pe la spate. Există câteva persoane care insistă constant în a mă denigra dar dumneavoastră cunoașteți deja ADEVĂRUL. Știți deja că nu este prima dată când sunt împroșcat cu veninul lor, dar educația primită de la școală și de la ”ai mei” de acasă mă înseamnă să nu le răspund pe măsura răului pe care mi l-au făcut ei mie și familiei mele”, a explicat primarul Robert Păiuși.

Despre proiectele sale a precizat deja că are experiența și pregătirea necesară pentru a duce la bun sfârșit toate angajamentele asumate. ”Îmi doresc să finalizez infrastructura rutieră, vreau să finalizez proiectele pe care le am în privința școlilor în care să existe dotări de ultimă generație pentru actul didactic și pedagogic. Avem proiecte de apă, canalizare și gaze pentru a îmbunătăți confortul locuitorilor comunei Stejari. Sunt esențiale și punctele medicale care să asigure serviciile sanitare în localitatea noastră de care au nevoie persoanele care se află în dificultate. Știu că am făcut tot ce am știut eu mai bine pentru atingerea acestor deziderate dar și de acum încolo știu foarte bine ce am de făcut pentru continuarea și dezvoltarea acestor proiecte. Munca mea nu se oprește aici este una interactivă și în permanent contact cu nevoile și problemele noastre. Voi da totul pentru Stejari”, a precizat Robert Păiuși.

Mesajul de încheiere a fost unul extrem de simplu și la obiect. ”Mă cunoașteți deja foarte bine exact așa cum sunt eu în urma acestor ani în care am colaborat. Prin câte am trecut împreună, ați devenit a doua mea familie. Am încredere în tot ceea ce faceți și să nu uitați niciodată că cel mai mare succes al meu sunteți dumneavoastră. Vă iubesc!”, le-a transmis locuitorilor din Stejari primarul Robert Ionuț Păiuși.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Ne-am întâlnit cu primarul din Stejari Robert Păiuși la finalul acestei campanii electorale și ne-a precizat că este mai pregătit ca oricând să dea totul pentru Stejari în ciuda atacurilor extrem de virulente ale adversarilor săi politici.
IMAGE
Peste 200 de milioane de euro s-au investit în Târgu Jiu în diverse proiecte de infrastructură. Proiecte de încă 150 de milioane de euro sunt în curs de contractare.
IMAGE
Primarul Municipiului Motru, Cosmin Costel Morega, este omul care a adus speranța în orașul minerilor! În cei patru ani de mandat, a reușit să facă ceea ce altora nu le trecuse nici prin gând! Motrenii îl apreciază și îl susțin pentru un nou mandat în fruntea primăriei!

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.