News Alert

Proiectul de buget pe anul 2018 al guvernării PSD-ALDE a devenit deja o certitudine după ce a fost votat în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, așa cum a vrut ”suflețelul” lui Liviu Dragnea.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, uimește pe zi ce trece cu tupeul și sfidarea sa. Astă-seară, în jurul orelor 20:00, Călinoiu a fost surprins folosind mașina de serviciu, o limuzină de lux Audi A8, într-o vizită prin Mall-ul din Târgu Jiu.

Culmea sfidării poporului roman în care peste 60% din populație trăiește la limita subzistenței. Uitați-vă cu atenție ce poartă la mână premierul României, urmăritul penal de DNA, Victor Ponta, dintr-un salariu de bugetar.

Dispariția subită din țară a urmăritului penal Victor Ponta, prim-ministru al României, a stârnit mari suspiciuni și a născut mari semne de întrebare. Iar deplasarea sa la Baku, unde s-a fotografiat în preajma unui personaj al cărui regim, prin vuvuzelele sale, amenință aproape zilnic România, aproape că nici nu mai contează față de ce a urmat acestui gest. Care a creat, cu adevărat, fierbere în INTELLIGENCE-ul românesc.

Doctorul Teofil Lungu de la Cluj-Napoca este unul dintre cei mai cunoscuti specialisti din Romania. El lucreaza la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială Cluj si face un apel către doctori să nu mai prescrie chimioterapie în cazurile de cancer la cap sau la gât, pentru că nu au rezultate, tumorile se extind, iar efectele sunt „catastrofale”.

Motivul pentru care securiștii l-au eliberat forțat pe părintele Arsenie Boca este acela că le era frică de el și de puterile lui.

Miliardarul american George Soros a avertizat asupra riscului izbucnirii unui nou război mondial, afirmând că multe depind aici de sănătatea economiei chineze, într-un discurs susţinut recent la o conferinţă Bretton Woods a Băncii Mondiale, relatează site-ul Market Watch.

După CONDAMNAREA lui Dragnea, MARIONETA Ponta va preda BUTOANELE. Condamnarea Prințului Morților, Liviu Dragnea, va reprezenta nu numai deligitimarea oficială a celei mai mari ofensive a SISTEMULUI asupra României, care s-a ascuns sub de numirea de USL, ci și începutul sfârșitului pentru PSD.

O profesoară, cadru didactic în județul Gorj, a fost surprinsă de soț în plină acțiune amoroasă cu amantul – și acesta căsătorit și angajat în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Urmele CIA și gogoșarii murați de pe Batiștei

Bucureștenii aflați în plimbare și nu numai aceștia (orice persoană în trecere pe strada Batiștei până în 2012) aveau ocazia  să admire secretul CIA devoalat recent în Der Spiegel de fostul președinte Ion Iliescu.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.