News Alert

După CONDAMNAREA lui Dragnea, MARIONETA Ponta va preda BUTOANELE. Condamnarea Prințului Morților, Liviu Dragnea, va reprezenta nu numai deligitimarea oficială a celei mai mari ofensive a SISTEMULUI asupra României, care s-a ascuns sub de numirea de USL, ci și începutul sfârșitului pentru PSD.

Partidul prin care, timp de 25 de ani, SISTEMUL foștilor securiști a controlat din umbră România. Iar controlul se va face cu contribuția directă, fățișă și brutală chiar, pentru că pericolul care planează asupra țării este MAJOR, a serviciilor secrete americane. În directă colaborare cu SRI.

Multora li s-a părut poate revoltător faptul că ambasadorul de facto al SUA la București, însărcinatul cu afaceri Dean Thompson, după ce Ponta s-a dat lovit și nu l-a primit la sediul Guvernului, s-a dus în Parlamentul României pentru a bate cu pumnul în masă față de tentativele de modificare a legilor anti-corupție. Însă situația este atât de gravă încât jocurile de-a diplomația nu-și mai au locul.

Noi, aici la Comisarul.ro, am spus încă dinainte de 16 noiembrie că s-a ajuns, în procesul anti-corupție, la porțile SISTEMULUI. Foștii generali care controlează acum o mare halcă din economia României. Dar și aproape toate canalele de comunicare. Cum se face că la Trustul Intact șef este un fost securist? De ce nu spune nimeni că la România TV șeful care supervizează totul, de la angajări până la aprobarea invitaților, este tot un fost ofițer de securitate? Iar încă doi generali mișună toată ziua pe acolo, așa, de control. Despre Realitatea TV aceste lucruri s-au mai spus, așa că nu mai reluăm. Iar despre Digi24, și rolul pentru care a fost construit acest post, vom scrie un material separat. Până atunci, luați seamă la propaganda deșănțată, după manualele primare, pe care această oficină o face afacerilor cu energie ieftină ale patronilor din umbră. Este ceva de nesuportat! Mai ales că, identic cu metodele de la Trustul lui Voiculescu, se folosesc de oameni amărâți. O fi întâmplătoare CIOCNIREA acestor două entități în afacerea de șantaj căreia i-a căzut victimă ginerele Arestatului? 

La acest tablou să mai adăugăm doar că zilele Mediafax sunt numărate. Patronul de la România Liberă este după gratii iar Evz e la pachet cu B1 TV. 

Faceți acum socoteala și întrebați-vă de ce nu apar voci și fețe noi în spațiul public. Unde să apară? Mai mult, acum a început și o ofensivă agresivă asupra publicațiilor online, în sensul decredibilizării lor. Asta după ce s-a încercat preluarea, prin rapt, a controlului asupra acționariatului. Pentru a distruge vocile independente. Însă ei ignoră un lucru. Costurile cu o voce din online sunt infinit mai mici decât cele care din TV sau print. Să nu mai vorbim că în online nu ai gâzi, ciutaci, andronici și alte trompete care au ajuns să coste foarte mult. Și la alb și la negru!

Dar să revenim la PSD. Disperatul de Ponta i-a cedat deja, în urma unor negocieri care au durat 3 secunde, o mare halcă din partid lui Gabriel Oprea. Adică Oprea a spus: Noi luăm județele ăstea și ăstea, voi rămâneți cu asta și asta. Iar Ponta a spus, după o secundă de gândire: Da.

Însă Ponta nu va mai conduce partidul ci Divizia SRI. Prin Rovana Plumb. Care, după toate probabilitățile, după iminenta condamnare a lui Dragnea, va prelua ministerul acestuia. Strâns legat de ministerul pe care îl conduce deja fostul său consilier cu ochi albaștri Marius Nica.

Lucrurile au început să se miște. Și vor marca punerea la colț a celor prin intermediul cărora SISTEMUL a controlat acest partid. Îi vedeți acum făcând chestii prin Parlament...

comisarul.ro

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Proiectul de buget pe anul 2018 al guvernării PSD-ALDE a devenit deja o certitudine după ce a fost votat în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, așa cum a vrut ”suflețelul” lui Liviu Dragnea.
IMAGE
Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, uimește pe zi ce trece cu tupeul și sfidarea sa. Astă-seară, în jurul orelor 20:00, Călinoiu a fost surprins folosind mașina de serviciu, o limuzină de lux Audi A8, într-o vizită prin Mall-ul din Târgu Jiu.
IMAGE
Culmea sfidării poporului roman în care peste 60% din populație trăiește la limita subzistenței. Uitați-vă cu atenție ce poartă la mână premierul României, urmăritul penal de DNA, Victor Ponta, dintr-un salariu de bugetar.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.