News Alert

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, uimește pe zi ce trece cu tupeul și sfidarea sa. Astă-seară, în jurul orelor 20:00, Călinoiu a fost surprins folosind mașina de serviciu, o limuzină de lux Audi A8, într-o vizită prin Mall-ul din Târgu Jiu.

Acest ”Agamiță Dandanache” al politicii gorjene are comportamentul unui politician a cărui carieră politică se apropie de final și este dispus la orice fel de ”aroganțe”. Nu mai devreme de săptămâna trecută a fost surprins, tot cu mașina de serviciu, în vizită, acasă, la managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, despre care afirma, în timpul campaniei electorale a lui Victor Ponta pentru alegerile prezidențiale, că este un manager apolitic; Călinoiu recent a lăsat ”aburerile” de presă la o parte și a admis că îl susține ”pe față” pe managerul Ciurel. Ar trebui întrebat Ion Călinoiu când a mințit: atunci când a spus de Ciurel că este manager apolitic sau când a declarat că îl susține pe față? 

În campania electorală pentru alegerile prezidențiale, Ion Călinoiu anunța cu surle și trâmbițe că nu se vor face disponibilizări în Complexul Energetic Oltenia. Cum a trecut campania electorală, s-au disponibilizat 2.000 de salariați din companie. Unitatea a raportat 700 de milioane de euro pierdere. Angajații din minerit și energie care nu mai un loc de muncă sau tinerii și cei de vârsta a doua care nu se pot angaja pentru că nu au unde ar trebui să aibă în vedere o carieră în politică ținând cont că cineva ca Călinoiu (sîc), remorcat de locomotiva PSD și Florin Cârcumaru a ajuns preș. Consiliului Județean Gorj și folosește după bunul plac, din banii publici, o limuzină Audi A8. Nu se poate trăi decât cu așteptarea și speranța că DNA își va face treaba și în cazul său.   

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Proiectul de buget pe anul 2018 al guvernării PSD-ALDE a devenit deja o certitudine după ce a fost votat în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, așa cum a vrut ”suflețelul” lui Liviu Dragnea.
IMAGE
Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, uimește pe zi ce trece cu tupeul și sfidarea sa. Astă-seară, în jurul orelor 20:00, Călinoiu a fost surprins folosind mașina de serviciu, o limuzină de lux Audi A8, într-o vizită prin Mall-ul din Târgu Jiu.
IMAGE
Culmea sfidării poporului roman în care peste 60% din populație trăiește la limita subzistenței. Uitați-vă cu atenție ce poartă la mână premierul României, urmăritul penal de DNA, Victor Ponta, dintr-un salariu de bugetar.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.