News Alert

Sexualitatea este considerată încă subiect tabu, iar subiectul virginitate, de asemenea. Principiile,  religia si tradițiile ne vor hotărî modul în care ne raportăm la subiectul sex. Deși sunt multe metode de informare asupra acestuia, iar în alte țări se face educatie sexuala în școli, iată că în rândul tinerilor încă circulă o serie de mituri în legatură cu virginitatea, iar temerile și întrebările lor amplifică aceste neadevăruri despre simbolul purității. Așadar, domnișoarelor, atunci când decideți să renunțați  la virginitate ar fi bine să vă informați înainte.

Iată câteva mituri nerealiste legate de virginitate și ce presupune pierderea ei.

1. Primul contact sexual este dureros.

Acest lucru depinde de mai multe aspecte, precum experiența bărbatului, elasticitatea himenului, cunoașterea câtorva tehnici sexuale și pregătirea psihologică a femeii înainte de raportul sexual.

2. Odată pierdută virginitatea, ea nu mai poate fi redobândită.

Greșit, căci medicina a  evoluat și, mai nou, se pare, îți poți redobândi virginitatea printr-o procedură chirurgicală de reconstrucție a himenului, numita himenoplastie.

3. Himenul se poate rupe doar în cazul contactului sexual.

La fel de bine, himenul poate fi rupt în cu totul alte activități, precum un control ginecologic, sport sau din cauza unui tampon intern.

4. Toate femeile sângerează după primul contact sexual.

Nimic mai neadevărat, căci himenul se poate rupe înainte de contactul sexual sau, având un himen elastic, acesta poate să nu cedeaza nici după mai multe rapoarte.

5. Daca faci sex cu un virgin/ o virgina te vei vindeca de boli.

Unii oameni cred că dacă vei face sex cu o virgină sau cu un virgin, acest lucru te poate vindeca de anumite boli. Nimic mai fals.

6. Când îți pierzi virginitatea nu poți rămâne însărcinată.

Ei bine, orice act vaginal-penial neprotejat poate provoca o sarcină, chiar dacă este vorba de primul contact sexual, atât pentru ea, cât și pentru el.

sursa www.tabu.realitatea.net

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Sexualitatea este considerată încă subiect tabu, iar subiectul virginitate, de asemenea. Principiile,  religia si tradițiile ne vor hotărî modul în care ne raportăm la subiectul sex.
IMAGE
Mitul penisului mare este mai mult decât o fantezie erotică. El are legătură cu niște nevoi emoționale complexe, care se regăsesc în fiecare dintre noi, iar dacă cerbii rivalizează prin mărimea coarnelor, masculul speciei noastre trebuie să concureze și el cumva, nu?
IMAGE
Ce-i prea mult strică. Este o vorbă din popor care, conform unor studii ale Universităţii Carnegie Mellon, prezentate de Men's Health, se aplică şi în dormitor.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.