News Alert

Dacă vrei să știi ce îi place și ce nu partenerului tău, consultă-i zodiacul. Iată ce îi excită și ce îi “omoară” în funcție de semnul zodiacal sub care s-au născut, potrivit cărții “Astrologie erotică: Secrete sexuale ale horoscopului”, scrisă de Phillys Vega și preluat de sfatulparintilor.ro.

Berbec

DA: tot ce este nou, ușor agresiv, suprinzător. Subtilitatea nu este pentru Berbeci.

NU: tot ce înseamna rutina. Dacă vă programati sexul în fiecare marți și joi, fii sigur(ă) că nu va fi în extaz, ci plictisit(ă) de moarte.

Taur

DA: toate armele seducției tradiționale, lenjerie de pat fină, flori, vin bun și Barry White.

NU: sex prin surprindere. Nu te aștepta să-l(o) dai pe spate dacă îl(o) aștepți cu lumina stinsă și îl(o) provoci la o partidă sălbatică de sex.

Gemeni

DA: conversație siropoasă. Spune-i tot ce urmează să-i faci și ai grijă să fie de fiecare dată ceva nou, ce n-a mai încercat încă.

NU: posesivitate. Nu este indicat să fii gelos cu cineva din zodia Gemenilor. Desi sunt monogami, au nevoie de libertate.

Rac

DA: masa copioasă. Prepară-i Racului tău cine elaborate și sofisticate și te va iubi pe veci.

NU: trădare. Nu te juca cu sentimentele lui(ei). Au o memorie foarte bună și vor ține minte toată viața ce le-ai făcut.

Leu

DA: complimente. Spune-i cât este de frumos, fabulos, minunat în pat. Libidoul lui (ei) va crește instant, iar tu te vei bucura din plin de asta.

NU: spirit de șef. Nu încerca să preiei conducerea lângă un Leu și să-i spui ce să facă.

Fecioara

DA: tradiționalism și rutină. Tratează Fecioara de lângă tine cu atenție, fă-i cadouri, scrie-i poezii. Sunt de modă veche când vine vorba de sex.

NU: sex spontan. Fecioarele nu sunt interesate de sexul “pe nepusă masă”.

Balanța

DA: atmosfera incitantă. Pentru Balanțe, decorul este foarte important. Ele sunt excitate de subtilități și apropouri siropoase.

NU: sex in aer liber. Balanțele nu sunt încântate de sexul în natură, sub stele.

Scorpion

DA: cunoașterea. Fii atent(ă) la ce-i place și ce nu-i place Scorpionului de lângă tine și fă exact acele lucruri. Dacă ești pasionat(ă) de bondage, Scorpionul este zodia care va aduce biciul. Scorpionilor le place si putin kinky.

NU: insistențe. Scorpionilor nu le plac persoanele insistente, negativiste și care doresc să dețină controlul.

Săgetator

DA: aventura. Fă-ți Arcașul să te vâneze. Îi place sexul exotic, tehnici și poziții complicate.

NU: predictibilitate. Dacă în fiecare sâmbătă stai pe canapea și te uiți la film, l-ai “omorât” pe Săgetator. Se va plictisi de moarte.

Capricorn

DA: răbdare. Capricornii sunt atrași de persoanele inteligente, doritoare să facă prima mișcare, dar suficienți de rabdatori să aștepte. Capricornilor le plac planurile pe termen lung și vor face un orar precis al întâlnirilor.

NU: spontaneitate. Capricornilor nu le place ca cineva să le dea planurile peste cap.

Vărsător

DA: comunicare. Vărsătorilor le place să vorbească. Îi încântă toate activitățile care se petrec în dormitor și au înclinații perverse.

NU: îngrădire. Nu încerca să limitezi libertatea Scorpionului.

Pești

DA: sex pe roluri. Peștii sunt fanteziști și sunt încântați de sexul pe roluri și costumele din latex.

NU: tăcere. Nu încerca să nu vorbești cu un Pește. Ei au nevoie tot timpul de feedback.

Oana Petcu

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Sexualitatea este considerată încă subiect tabu, iar subiectul virginitate, de asemenea. Principiile,  religia si tradițiile ne vor hotărî modul în care ne raportăm la subiectul sex.
IMAGE
Mitul penisului mare este mai mult decât o fantezie erotică. El are legătură cu niște nevoi emoționale complexe, care se regăsesc în fiecare dintre noi, iar dacă cerbii rivalizează prin mărimea coarnelor, masculul speciei noastre trebuie să concureze și el cumva, nu?
IMAGE
Ce-i prea mult strică. Este o vorbă din popor care, conform unor studii ale Universităţii Carnegie Mellon, prezentate de Men's Health, se aplică şi în dormitor.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.