News Alert

Nu te-ai delectat până acum cu plăceri atât de sublime? Înainte de a vedea ce tehnici îţi provoacă o asemenea experienţă orgasmică, îţi propunem să afli cum se simte… un orgasm multiplu.

Astfel, îţi laşi autosugestia să facă minuni şi vei mări şansele de a trăi şi tu extazul din nou şi din nou!

Renumitul sexolog Shere Hite defineşte orgasmul multiplu la femei ca pe nişte seturi de contracţii musculare diferite, repetate la intervale scurte. Orgasmele reptate la un interval mai mare de câteva minute sunt cu totul altceva, iar Hite le numeşte orgasme secvenţiale.

După autorul Paul Jenner, orgasmele ce vin în cascadă, indiferent de interval, sunt multiple şi se simt extraordinar

Autorul Paul Jenner explică în cartea “Sex ca la carte” cum se manifestă orgasmul multiplu. Află că orgasmele multiple nu se fac anunţate. La început vei avea impresia că atingi un orgasm obişnuit.

Unele femei spun că le place să se stimuleze şi simt că ar putea avea mai multe orgasme, dar clitorisul lor devine prea sensibil la atingere după primul orgasm.

Dacă ţi se întâmplă şi ţie asta, nu te opri din instinct. Continuă stimularea chiar deasupra clitorisului sau în laterale, ori acordă atenţie altor zone erogene. Încearcă să inspiri şi să expiri adânc, pentru a mai atenua din sensibilitatea clitorisului după primul orgasm.

Cel mai important, femeile care au orgasme multiple nu se deconectează psihic de la experienţa sexuală. Dacă nu te opreşti din stimulare, poţi trăi un alt val de plăcere orgasmică, mai intens decât primul şi tot aşa. Senzaţiile sunt din ce în ce mai intense.

Fiecare dintre aceste orgasme îţi inundă creierul cu substanţe chimice, care îţi induc o stare sublimă! Te vei simţi împăcată cu tine şi mult mai apropiată de partener, dacă ai orgasm multiplu cu el.

În cazul în care nu reuşeşti să trăieşti din prima orgasm după orgasm, nu te da bătută. Cu cât faci mai mult sex, cu atât creşti şansele de a deveni multi-orgasmică. Corpul tău învaţă şi răspunde prin creşterea densităţii vaselor de sânge din organele genitale, explică Paul Jenner, potrivit unica.ro

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Sexualitatea este considerată încă subiect tabu, iar subiectul virginitate, de asemenea. Principiile,  religia si tradițiile ne vor hotărî modul în care ne raportăm la subiectul sex.
IMAGE
Mitul penisului mare este mai mult decât o fantezie erotică. El are legătură cu niște nevoi emoționale complexe, care se regăsesc în fiecare dintre noi, iar dacă cerbii rivalizează prin mărimea coarnelor, masculul speciei noastre trebuie să concureze și el cumva, nu?
IMAGE
Ce-i prea mult strică. Este o vorbă din popor care, conform unor studii ale Universităţii Carnegie Mellon, prezentate de Men's Health, se aplică şi în dormitor.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.