News Alert

Ce-i prea mult strică. Este o vorbă din popor care, conform unor studii ale Universităţii Carnegie Mellon, prezentate de Men's Health, se aplică şi în dormitor.

În cadrul studiului, cuplurile căsătorite a căror activitate sexuală variază între o dată pe lună şi de trei ori pe săptămână, au fost împărţite în două grupuri. Unui grup i s-a cerut să-şi dubleze activitatea sexuală, iar celuilalt să o înjumătăţească. După trei luni, cuplurile cărora li s-a cerut să mărească numărul de raporturi sexuale au spus că dorinţa de sex este mai scăzută decât la începutul experimentului. Motivul este destul de simplu. Din moment ce cuplurile au fost nevoite să ţină evidenţa „partidelor”, presiunea a făcut ca distracţia să dispară din ecuaţie. Profesorul Debby Herbenick a declarat pentru Men's Health că revigorarea vieţii sexuale nu înseamnă mai mult sex. „Frecvenţa actelor sexuale nu are legătură cu plăcerea, cu satisfacţia. Dacă faceţi sex des pentru că amândoi vreţi asta, e foarte bine, nu scădeţi ritmul. Dar indiferent de frecvenţă, pentru a vă duce viaţa sexuală pe noi culmi, uitaţi de cantitate şi concentraţi-vă pe calitate.” „Fiţi deschişi unul cu celălalt. Trataţi-va partenerul mai puţin ca pe un star porno – doar dacă nu vă cere asta. Bucuraţi-vă de compania persoanei de lângă dumneavoastră, înainte ca atmosfera să se încingă. Aprindeţi nişte lumânări pentru atmosferă, faceţi baie împreună sau ascultaţi nişte muzică special destinată momentelor intime.”, sunt sfaturile profesorului Herbenick pentru cei care vor să reaprindă flacăra, potrivit sursei adevărul.ro.


Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Sexualitatea este considerată încă subiect tabu, iar subiectul virginitate, de asemenea. Principiile,  religia si tradițiile ne vor hotărî modul în care ne raportăm la subiectul sex.
IMAGE
Mitul penisului mare este mai mult decât o fantezie erotică. El are legătură cu niște nevoi emoționale complexe, care se regăsesc în fiecare dintre noi, iar dacă cerbii rivalizează prin mărimea coarnelor, masculul speciei noastre trebuie să concureze și el cumva, nu?
IMAGE
Ce-i prea mult strică. Este o vorbă din popor care, conform unor studii ale Universităţii Carnegie Mellon, prezentate de Men's Health, se aplică şi în dormitor.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.