News Alert

  

Jurnalul lui Kcălinoiu, agricultor-kamikaze al județului

21 august: Dragă jurnalule, am tot văzut pe Feisbuci fel de fel de gherțoi și gherțoaice care se dau mari că au ba nu știu ce smartphone, ba nu știu ce inel sau brățară, ba nu știu ce mașinăăă...!!! Hooo, băăă, fire-ați ai dreacu de cocalari, că voi habar nu aveți ce înseamnă adevărata șmechereală, căca-m-aș pe telefoanele voastre!!! - ah, ce îmi place vorba asta favorită a mea.

6 – 6, vine DNA/ Cu mascații și mă ia/ Asta este toamna mea/ Toată lumea va vedea… (va urma)

19 august: Dragă jurnalule și băi nene, dar mă prind paparazzi ăștia din presa neaservită de fiecare dată când folosesc mașina de serviciu, plătită din banii contribuabililor, în interes personal. Ba la Ciordelică acasă, ba la mall, ba la *utut... Opa, stai că aici n-am nimerit-o că nu mai merge schimbătorul de viteze. Aș mai vrea io să fie ca în tinerețe, dar s-a blegit de tot!

Nea Ioane, nici nu știi

Cât de mic începi să fii!

DNA-ul te așteaptă

Să treci pe la ei odată.

11 iunie: Dragă jurnalule, mă simt un pic cam trist și mai mult cam prost... dispus.

La o întâlnire politică de la Novaci, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu - mult mai versat în bătăliile politice - s-a jucat cu mințile și orgoliile liberalilor prezenți la eveniment și le-a testat reacția în situația unei eventuale posibilități de cooptare la guvernare.

Măi, nu vă gândiți la prostii!!! Adicătelea Tonta, ecce Homo - e un dicton latin, da, ne-am înțeles?! Băăă, vă rog frumos, nu mai insistați acolo în spate că nu are nicio treabă cu Bombonel, mai cunoscut și ca Adiță Năstase, mentorul cârlanului, răilor ce sunteți! Acesta e omul! - na! că v-am spus și ce înseamnă. Vă prezentăm dialogurile imaginare ale conștiinței lui musiu Tonta ce pescuiește în apele tulburi ale rațiunii. Seara, înainte de culcare, încep ademenitor dialogurile mult-așteptate.

17 aprilie 2015 - Dragă jurnalule, aș vrea să mă simt beton, beton-armat, dar nu reușesc de niciun fel; mă simt maro, moale și cu moț. Adevărul este că mi-a cam intrat neurotoxina DNA-ului în sânge și nu știu ce antidot să aplic: orice aș încerca parcă tot mai rău este. Am aflat că inchizitorii ăștia au ridicat actele de la spitalul unde eu am dat câteva aprobări de finanțare. Mă simt persecutat și împresurat de parcă eu aș fi pus botul la toate savarinele licitațiilor publice din județ. Ai dreacu, parcă ăilalți nu s-au mânjit și ei de frișcă pe la mustăți, acum bagă coada între picioare și se ascund prin toate cotloanele funcțiilor publice și de partid. Băăă, păi nu am fost cu toții acționari la Cofetăria Consiliului Județean?!... Ori facem cu toții diabet zaharat de tip DNA de la atât dulce al licitațiilor publice și negocierilor directe, ori o să dau eu cu denunțul după voi de vă ia mama dracu pe toți!

10 aprilie 2015 - Simt nevoia să meditez la nemurirea sufletului. Am auzit că nu poți fi și cu ea - nemurirea - înfiptă în dos și cu sufletul în Rai. Că tot e Paștele, o să merg să mă spovedesc. Păi și ce să îi spun io lu popa?! Că de nu ar fi fost partidul ăsta mare al meu probabil că aș fi făcut politică printre ciulinii și mărăcinișurile de pe malul Jiului sau la Serviciul de Canalizare și Desfundat Subsoluri. Mi-am făcut introspecția personală și știu că sunt aproape la fel de inteligent ca o chiftea de hamburger și simpatic precum o bară de salam cu șuncă. Ce să fac dacă am avut noroc în viață și nici kkt nu am mâncat și nici gura a hazna nu îmi miroase?! Timpul trece, leafa merge, îmi place să fiu angajat la stat... degeaba. Vilă am, mașină aspirator de femei am, lovele am, calculând un total: am cam tot ce vrea paola mea (paola este o prietenă bună a mea).

3 aprilie 2015 – Dragă jurnalule, în calitate de mare staroste al judeţului sunt foarte fericit şi liniştit… Marş, ’re-ai a dreaq de muscă nenorocită, nu mă mai bâzâi, că nu demisionez!!! Mai este mai bine de un an până la următoarele alegeri şi nu mă tem de lupii tineri. Hi, hi, hi, ce bine-mi pare, sunt masculul alfa din parcare!!!… Băă, fraierilor, auziţi, bă, nu vă puneţi cu mine că vă ard! Yupiii, abia aştept să se termine ziua şi să beau şi eu un şpriţ că începe week-endul!

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, participant de vază în comuna Stăneşti la Pastorala Floriilor, se bucură de ultimele momente de popularitate în jurul a câtorva babe târnosite ce îşi târăiau paporniţele şi căscau gura să vadă ce se întâmplă la Căminul Cultural. Deşi manifestarea a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe, aproape nimeni nu a catadicsit să vină pentru ai vedea moaca întâiului om al judeţului Gorj.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.