News Alert

6 – 6, vine DNA/ Cu mascații și mă ia/ Asta este toamna mea/ Toată lumea va vedea… (va urma)

19 august: Dragă jurnalule și băi nene, dar mă prind paparazzi ăștia din presa neaservită de fiecare dată când folosesc mașina de serviciu, plătită din banii contribuabililor, în interes personal. Ba la Ciordelică acasă, ba la mall, ba la *utut... Opa, stai că aici n-am nimerit-o că nu mai merge schimbătorul de viteze. Aș mai vrea io să fie ca în tinerețe, dar s-a blegit de tot!

Hă, ați vrea și voi, fraierilor, să aveți o limuzină A8 de serviciu cu masaj în scaune, plătită din banii fraierilor, ăăă? Păi, băăă, jurnaliștii lui pește prăjit, voi umblați cu niște târșuri de mașini și rupți în cur că degeaba vă chinuiți să spuneți adevărul, mai bine ați intra și voi în secta ziariștilor care mă pupă de mine în dos și ați trăi și voi pe picior mare. Ați vedea și voi cum se fac banii căcălău. Fomiștii dreacu ce sunteți!

18 august: Lupii tineri s-au cam potolit. I-am pus cu botul pe labe, mama lor de hoți amatori! Păi ei cred că se pot compara vreodată cu mine în viața asta! *izda aia și-a dat demisia și a plecat de lângă cărciumaru meu care conduce municipalitatea. Cică pleacă la Tonta, la București, într-o funcție de la centru sau vrea să se ocupe mai mult de creșterea copilului. Ha, ha, m-am cîcat pe mine de râs când am auzit explicațiile astea de râsul curcilor. Ce presiune am pus noi pe ea să își dea demisia, dar a draq, a rezistat mai mult decât ne-am făcut noi calculele. Zici că e Xena, prințesa războinică, fătuca asta la câte a îndurat, dar la întâlnit pe Hercule al județului – io mi-s ăla, bre! – și am aranjat-o ca la carte! Fără lacrimi, fără emoții! Mai îl am în vizor pe cip. florescu, o să i-o dau și lu ăsta de îi va sări muștarul din bot. Cât despre văcaru ce a anunțat că vrea șef de partid în locul meu, să îi trag la *UE!

17 august: Loialitate sau complicitate?!... Nu știu cum să definesc relația pe care o am cu cei din haita mea cu care prăduim banii publici. Prea mult nu mai este de acaparat, că am cam ras totul. Noi suntem full, iar fraierii ceilalți mor de foame! De vreo 5 ani mă doare la banană și de partid, că mi-am făcut ”plinul” și fraierii ăia nu înrăznesc niciunul să se dea la mine! Sincer, nu mă gândeam vreodată să fac atâția bani din agricultură politică. Adicătelea, nu semeni nimic și răsar lovele la greu în buzunar de unde nici nu te aștepți! Îi apreciez pe cei care îmi sunt supuși, dar trebuie să fiu prudent cu ei că nu știi cum îi apucă vocația confesiunii și ”ciripesc” la ăștia de la DNA tot ce știu despre mine. Le mai arunc și lor câteva firimituri în plus ca să dea di coadă mai bucuroși atunci când mă văd. Partea frumoasă este că nici ăștia de la partid nu s-au prins de ce fac eu. În campaniile electorale stoarcem oamenii noștri de ultimele resurse și eforturi, dar când ajungem la putere suntem doar câțiva dintre noi, pe ceilalți care reprezintă grosul din partid, la fel ca pe alegători, îi ducem cu zăhărelul până la următoarele alegeri!

16 august: Ce miracol, ce minune! S-a întors întâiul operat al țării din Turcia! Alo, să trăiți, șefu, am onoarea! Cum a fost vizita la turcaleți? Ceva shaorma cu de toate și cadîne dezlănțuite? Cum?... Aaaa, mai mult rahat, am înțeles! Auziți, șefu, că tot le-ați dat terenul pentru moscheea aia cea mai bengoasă din Europa, nu vreți niște băieți care au o firmă serioasă de construcții? Sau de amenajări interioare? Sunt oameni de cuvânt, credeți-mă, comisionul e comision, eu lucrez de mult timp cu ei! Cum? Nu merge cu de astea la turci?... Bine, șefu, uitasem de ce vă sunasem... Totul e bine cu operația la picior? Cât mai mergeți în cârje? A, da, bine atunci și eu vă salut cu respect! Biip, bip biii...p în gura mătii!

15 august: O să plec într-o excursie în Thailanda, păi ce, numai Țânțăreanu ăla să se ducă și să se bucure de toate frumusețile locale de acolo. Să văd cum îmi aranjez lucrurile și să îmi fac o delegație, o deplasare în interes de serviciu cum am făcut în Spania, că doar nu sunt prost să plec pe banii mei. Are balta pește, bugetul public e dodoloț și mă poate întreține fără probleme. Vreau să văd cum se face la thailandezi agricultura și sectorul IT, am înțeles că sunt șmecheri în materie de calculatoare. E, ia să vedem, cât de repede pot să îmi convertească milioanele mele de euro în moneda națională din Botswana, cât îmi dau? Păi, la bani mei, aș putea cumpăra o mică parte din țărișoara asta și m-aș declara regele ei, apoi să te ții masaje cu finalizare până la adânci bătrâneți, de nu mai stau cu grija DNA-ului în spatele meu.

14 august: Ce tupeu și pe Grecia asta! Ia bani împrumut cu lopata și nu mai vrea să îi dea înapoi. Specialistul în geopolitică din mine spune că nu e mare scofală dacă iese Grecia din U.E. pentru că e ca și cum aș trage eu o bășină cu stropi... nici nu m-am căcat pe mine, dar nici chiloți curați nu mai am. Bă, dar ce teorii economico-globale pot să enunț!... Vara am momente de inspirație pentru că de la căldură creierul mi se dilată și devin un titan intelectual! Bă, marțafoilor de la Academia Română, hai, pregătiți-mi un loc de doctor hemoroisis causa, că mintoșenia mea este peste toate standardele voastre academice! Dacă aveți nevoie de un expert în relații internaționale (oare cine credeți că l-a trimis pe Ponta lângă Putin?!) și agricultură pe Pluto, mă găsiți la Gorj, cum intrați în județ, în primul lan de porumb pe dreapta, eu sunt cel care paște... gâștele PSD care încă mai cred în vrăjelile mele !

13 august: Cică simptomele febrei de corupție generalizată se tratează prin băgarea la răcoare a politicienilor care o practică sau o patronează. Păi, bă, să mă chiș pe teoria voastră, voi știți că Gorjul este Sicilia României și ”il capo di tutti capi”, io sunt, bă, mânca-v-aș gura și toți banii! Păi credeți că mie îmi e frică de DNA? Îi ard pe toți gherțoii ăia când le e lumea mai dragă!... Ooops, hai, măi, băieți, ce nu știți de glumă și voi?... Cuuum? Păi de ce să îmi dați brățări în septembrie?... Aaa, pentru o nimica toată aia!... Hai, mă, băieți, fiți și voi rezonabili și ne înțelegem, mai umblu eu la conturile mele în euro, mai lăsați și de la voi și facem treaba să meargă înainte... De ce nu se poate?... Bine, măh, atunci, cum ziceți voi, pe căldura asta merge și un pic de răcoare, dar nu vreau să mă luați cu mascații!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
   Jurnalul lui Kcălinoiu, agricultor-kamikaze al județului 21 august: Dragă jurnalule, am tot văzut pe Feisbuci fel de fel de gherțoi și gherțoaice care se dau mari că au ba nu știu ce smartphone, ba nu știu ce inel sau brățară, ba nu știu ce mașinăăă...!!! Hooo, băăă,...
IMAGE
6 – 6, vine DNA/ Cu mascații și mă ia/ Asta este toamna mea/ Toată lumea va vedea… (va urma) 19 august: Dragă jurnalule și băi nene, dar mă prind paparazzi ăștia din presa neaservită de fiecare dată când folosesc mașina de serviciu, plătită din banii contribuabililor, în...
IMAGE
Nea Ioane, nici nu știi Cât de mic începi să fii! DNA-ul te așteaptă Să treci pe la ei odată.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.