News Alert

  

Jurnalul lui Kcălinoiu, agricultor-kamikaze al județului

21 august: Dragă jurnalule, am tot văzut pe Feisbuci fel de fel de gherțoi și gherțoaice care se dau mari că au ba nu știu ce smartphone, ba nu știu ce inel sau brățară, ba nu știu ce mașinăăă...!!! Hooo, băăă, fire-ați ai dreacu de cocalari, că voi habar nu aveți ce înseamnă adevărata șmechereală, căca-m-aș pe telefoanele voastre!!! - ah, ce îmi place vorba asta favorită a mea.

Dacă ați ști voi ce înseamnă adevărata bagabonțeală în viața publică ați fi și voi mai cu tupeu și mai smardoi, nu să vă dați granguri doar pe internet! Pe mine urmează să mă salte ăștia de la DNA (Dicționarul Național de Antonime – că prea am violat cu perversiune gramatica limbii române în toate pozițiile) și mă doare la bască. ASTA ÎNSEAMĂ SĂ FII MAFIOT: Să fii șeful unui județ, să tragi tunuri de meleoane de euroi, să acumulezi în 15 ani vreo 200 de meleoane de euroi și să te caci pe toți locuitorii și pe autorități, ASTA ÎNSEAMĂ SĂ FII MAFIOT. Oops, sper să nu mi-o dea la UE ăștia de la DNA atunci când mă aștept mai puțin.

22 august: Eheeei, dragii moșului, concediul meu de anul acesta m-a cam scos din sărite și nu prea mi-a plăcut deloc. Stres, bani cheltuiți și timp *utut degeaba! Păi, nu mai bine stăteam eu ca întâi agricultor al județului și mă mai umpleam de lovele câtă vreme toată lumea era în concediu și nu prea sesiza nimeni micile daravere pe care le făcea și suflețelul meu obișnuit cu multe meleoane de coco. Slugile mele credincioase din servicii, justiție și autorități vegheau cu smerenie la bunul mers al șmenurilor și eu îmi făceam plinul. Am auzit, mai nou, că Tonta a desemnat-o pe Lia Olguța Vasilescu de la Craiova să se ocupe de mine și că mare parte din șefii de la vârful autorităților doar mimează că îmi mai sunt loiali mie, dar, în realitate, dau raportul exact la Craiova și București și ”vor să mă facă pe plic”? Mamă, m-am ars dacă e așa, mânca-ți-aș!

23 august: Baza partidului vrea să mă ”ejaculeze”, parcă așa spunea Marean Vanghelie! S-or fi săturat dreacu atâția ani de golănelile și măgăriile mele. Dacă reușesc să îi mai prostesc încă o dată pentru un mandat sunt cu mir în frunte! Păi, atâția ani am ținut prizonier județul, dacă mai reușesc să mai țin captiv și partidul încă un mandat pentru prosperitatea mea, o sa îmi acord singur o diplomă de merit. Îmi place că partidul meu are o disciplină de fier în campania electorală, muncește toată baza partidului pe rupte și când ajungem la putere sunt eu și doar cu câțiva ai mei care ne bucurăm de privilegii, restul de peste 90% dintre membri îi lăsăm cu ochii în soare și, exact ca pe alegători, îi ducem cu zăhărelul până la următoarele alegeri. Sunt doar simple unelte care servesc interesului meu.

24 august: CEL MAI IUBIT FIU AL POPORULUI... gorjean, ăsta sunt eu; ce Ponta, ce Brâncuși, ce Tătărescu, ăștia-s pistol cu apă?! Spectacolul folcloric ”VINO ACASĂ LA BRÂNCUȘI” l-am putea redenumi, date fiind noile circumstanțe, ”VINO ACASĂ LA KCĂLINOIU”... Eee, păi stați așa!!!, cum să bag eu toată pulimea în vila mea de lux să vadă toate alea ale mele. Nu meeerge, bibicule! Mai bine îi duc pe un maidan de la marginea orașului, le dau un mic și o bere la pet și devin zeul lor absolut. Le mai dau și diplome de ambasador al ”Gorjul - Republica Kcălinoiu” și devin un fel de ”Lider Minimo” al lor... sau parcă ”Lider Maximo” era???... Lasă că îi întreb eu pe consilierii mei și pe consilierele mele și vă spun data viitoare varianta corectă. V-am pupat pe portofel!

25 august: Din câte am studiat, am observat că cel mai mult mă apreciază angajații din minerit și energie, mai ales pe forumurile online de media. Cred că cel mai mare număr de voturi acolo îl voi lua, dacă voi reuși să plec dintre ei și să scap nelinșat. Mitrescule, Pârvulescule, Roșca, să vi-o trag la bot, mă, păi voi încercați să o dați parte în parte cu mine? Vă sparg pe toți, să moară bibi! Dacă îl asmut pe Ciurdelică și haita lui de maidanezi aflați în funcții de conducere pe voi, nu mai știți pe unde să scoateți cămașa?! Și așa ”șandramaua” pentru care vă luptați voi e pusă pe butuci de câte tunuri am dat, în câțiva ani punem lacătul pe ea și o închidem. Și, atunci, la ce vă mai agitați atâta, măi băieți?! Mai bine pune-ți dreacu mâna și faceți și voi un curs de recalificare profesională că poate vă angajez grădinari la vila mea sau printre băieții care îmi fac mie pantofii zilnic la serviciu. Noroc Bun!

26 august: Ce mai îmi place viața! Dacă ar fi după mine, toată ziua aș tăia frunză la câini și euroii să îmi curgă gârlă în conturi. A fost bun județul ăsta, că am venit aici sărac-lipit și m-am îmbogățit peste așteptări de rivalizez cu arabii ăia din țările full de petrol. E, păi și ce dacă toți au sărăcit, economia s-a prăbușit, nu mai există alternative și aproape tot viitorul tinerilor a murit! După mine, poate să rămână deșert, că oricum eu plec de aici cu valizele doldora de lovele. Restul nu mă interesează și nu dau o ceapă degerată pe nimeni. Numai să nu mă salte ăstia și să îmi încurce socotelile! Ar fi păcat că rămân movile de bani necheltuite și se vor strica în băncile din străinătate. Aaa, da, băi gorjenilor, papagalilor, viitorul vostru și al copiilor voștri se află în conturile mele! Ha-ha-ha, să vă chiș în freză pe toți!

27 august: O să mai trec pe la Dragnea, dar nu când e la București, că atunci e mai tot timpul stresat sau nervos, ci când e la el, acasă, la Teleorman, să văd dacă știe ce gânduri au băieții ăștia de la DNA și SRI în privința mea și să văd dacă mă poate ajuta cu ceva și cât mă costă toată această trebușoară. În ultima perioadă mi se pare cam sfidătoare atitudine lui Lia Olguța de la Craiova și mi-a șoptit o păsărică despre un dosar care urmează să explodeze în bătătura mea. Mai ales că *izda asta din Cetatea Băniei e hotărâtă să nu mă lase să scap așa ușor și, pe deasupra, face presiuni la București să îl schimbe pe ciurdelul meu preferat, energeticianul lu tata! Deși nu vreau să recunosc, în sinea mea știu că m-au cam încolțit și DNA-ul, și serviciile, și o parte din oamenii mei care m-au trădat, dar până nu simt brățările la mână, nu cred nimic. Tot io-s number 1!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
   Jurnalul lui Kcălinoiu, agricultor-kamikaze al județului 21 august: Dragă jurnalule, am tot văzut pe Feisbuci fel de fel de gherțoi și gherțoaice care se dau mari că au ba nu știu ce smartphone, ba nu știu ce inel sau brățară, ba nu știu ce mașinăăă...!!! Hooo, băăă,...
IMAGE
6 – 6, vine DNA/ Cu mascații și mă ia/ Asta este toamna mea/ Toată lumea va vedea… (va urma) 19 august: Dragă jurnalule și băi nene, dar mă prind paparazzi ăștia din presa neaservită de fiecare dată când folosesc mașina de serviciu, plătită din banii contribuabililor, în...
IMAGE
Nea Ioane, nici nu știi Cât de mic începi să fii! DNA-ul te așteaptă Să treci pe la ei odată.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.