News Alert

Primarul municipiului Motru Cosmin Morega a declarat că localitatea pe care o conduce a implementat proiecte de peste 35 de milioane de euro în ultimii doi ani și mai are în pregătire și altele de peste 5-6 milioane de euro în perioada următoare.

În antiteză cu fosta guvernare a PSD, reprezentanții PNL explică simplu și la obiect de ce alegătorii ar trebui să se îndrepte către date și cifre concrete și nu spre poveștile de campanie electorală care sunt doar manipulări și intoxicări ce au menirea de a acumula voturi într-o manieră fără scrupule.

Pensionarii cu pensii mici și medii sunt principalii câștigători ai majorării punctului de pensie.

Cel mai votat candidat independent din România la alegerile parlamentare trecute -primarul comunei Bustuchin Ion Ciocea- a explicat de ce este necesar ca alegătorii județului Gorj să meargă pe mâna Partidului Național Liberal (PNL) în data de 6 decembrie.

Interviu realizat cu primarul localității Stejari, Robert Păiuși, referitor la anvergura proiectelor pe care le are de implementat în perioada următoare pentru comuna sa.

 Candidatul Pro România aruncat în lupta pentru Primăria Târgu Jiu șochează din nou.

Rezultatele deosebite la învățătură obținute de elevii liceelor din Târgu Jiu au fost recunoscute și recompensate de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Președintele PMP Târgu-Jiu, Ion Săvoiu, a făcut o analiză tranșantă a stării de fapt a județului Gorj, dar și a României, identificând totodată și soluții de reformă politică și administrativă.

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a venit astăzi în județul Gorj într-o vizită-fulger și a adus în prim-plan coordonatele necesare pentru rezolvarea mai multor probleme care sunt tergiversate de ani în șir datorită incapacității de a le rezolva a celor care le gestionează și tratează în mod politicianist.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a venit astăzi în Târgu Jiu,  la ”adunat de voturi”, în pre-campania electorală pentru alegerile europarlamentare și în conferința de presă organizată la sediul partidului a lansat un atac direct împotriva celor care au reușit să scoată Complexul Energetic Oltenia (CEO)  din situația extrem de dificilă în care se afla.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.