News Alert

Președintele PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, a votat împotriva proiectului de lege care prevedea arborarea drapelului național chiar în anul în care sărbătorim Centenarul Marii Uniri 1918-2018.

Directivele primite de la șeful de partid, Liviu Dragnea, și cel care a inițiat acest proiect, senatorul Șerban Nicolae, dovedesc că patriotismul pălește în fața subordonării oarbe pe linie de partid.

Cârciumaru, deși a fost 16 ani primar în orașul marelui sculptor Constantin Brâncuși, a dovedit astăzi cu prisosință cât de mult își ”iubește” țara și cât este de ”patriot” prin acest vot absolut năucitor.

Nu știm dacă e vorba de rea-credință, iresponsabilitate sau nepăsare, dar, cu siguranță, senatorul Cârciumaru ar trebui tras la răspundere pentru gestul său absolut incalificabil.

Oare ce va mai putea spune Florin Cârciumaru atunci când va participa la festivități cu profund caracter patriotic?

Ce le va spune alegătorilor care și-au pus speranța în el și i-au dat votul de încredere?!

Oare, după ce a făcut, o să mai aibă tupeul să ducă mâna la inimă atunci când se intonează imnul național sau atunci când se arborează drapelul nostru?

Rușine, Florin Cârciumaru!

Gorjenii nu vor uita niciodată ce ai făcut astăzi!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Primarul municipiului Motru Cosmin Morega a declarat că localitatea pe care o conduce a implementat proiecte de peste 35 de milioane de euro în ultimii doi ani și mai are în pregătire și altele de peste 5-6 milioane de euro în perioada următoare.
IMAGE
În antiteză cu fosta guvernare a PSD, reprezentanții PNL explică simplu și la obiect de ce alegătorii ar trebui să se îndrepte către date și cifre concrete și nu spre poveștile de campanie electorală care sunt doar manipulări și intoxicări ce au menirea de a acumula voturi într-o...
IMAGE
Pensionarii cu pensii mici și medii sunt principalii câștigători ai majorării punctului de pensie.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.