News Alert

Președintele formațiunii politice ALDE Gorj, Ion Iordache, a fost prezent astăzi la ședința de îndată convocată de primarul Marcel Romanescu și a declarat că partidul său o să susțină toate proiectele edilului-șef al municipiului Târgu Jiu pentru ”a nu-i încurca mandatul”, așa cum încearcă cei de la PSD.

 Prezent în Sala de Consiliu, președintele Iordache a declarat că nu se va opune inițiativelor primarului Romanescu pentru Târgu Jiu. ”Vreau să vă spun poziția mea că sunt președinte ALDE Gorj. Cum domnul primar știe foarte bine, eu din prima zi când am venit la acest partid am spus tuturor consilierilor ALDE să susțină proiectele primarilor indiferent de ce culoare politică este primarul și avem în continuare aceeași abordare. Am susținut și am hotărât în Delegația Permanentă să îl excludem pe domnul Lădaru din partid tocmai datorită abordării pe care a avut-o împotriva proiectelor domnului primar.”, a spus liderul ALDE Gorj.

Iordache trece peste orgoliile politice ale PSD

Totodată, Iordache s-a mai arătat indignat de circuitul birocratic al documentelor în primărie aflat la cheremul PSD. ”Cunosc foarte bine despre ce este vorba de data aceasta. Am fost primar și știu foarte bine! Nu putem fi de acord să suținem în continuare proiecte care nu sunt asumate. Deci, acest proiect de management pe care dumneavoastră trebuia să îl aprobați ieri îl aveți abia astăzi pe masă pus acum. L-a citit cineva?!... Cum să aprobi, domne, ceva ce nu ai văzut?... Niciodată! Cum să îl aprobi?... Nu e normal să ne întrebi: bă, uite, bă, proștilor, ce votați! Cum să votezi ceva ce nu știi?!”, s-a întrebat retoric șeful ALDE Gorj.

În același sens, Iordache a mai precizat că nu vrea să încurce mandatul primarului Romanescu datorită orgoliilor politice ale celor de la PSD. ”Vă rog să mă credeți că noi dorim în continuare să vă susținem proiectele dumneavoastră. Știam și de acest proiect și am vorbit și cu Edi și cu Părcălăboiu, care nu a putut să ajungă acum. Știam că oricum nu e cvorum. Domnule, vreți să apreciați că vrem să facem treabă pentru Târgu Jiu? Am fost primar și știu să citesc o lege și o Hotărâre de Consiliu. Vă rog să mă înțelegeți că și de data aceasta, chiar dacă nu suntem de acord cu procedura dumneavoastra, noi vom vota acest proiect doar pentru a nu încurca mandatul dumneavoastră.”, a declarat președintele ALDE Gorj, Ion Iordache.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Interviu realizat cu primarul localității Stejari, Robert Păiuși, referitor la anvergura proiectelor pe care le are de implementat în perioada următoare pentru comuna sa.
IMAGE
 Candidatul Pro România aruncat în lupta pentru Primăria Târgu Jiu șochează din nou.
IMAGE
Rezultatele deosebite la învățătură obținute de elevii liceelor din Târgu Jiu au fost recunoscute și recompensate de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2020 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.