News Alert

Boicotul consilierilor PSD din Târgu Jiu față de numirea noului director al Clubului Sportiv Municipal, Robert Bălăeț, a stârnit un val de indignare în rândul aleșilor locali prezenți la convocarea făcută de primarul Marcel Romanescu, dar și în cel al asistenței prezente.

 Acest refuz al consilierilor PSD are deja caracter repetitiv. Bălăeț, câștigătorul de drept al concursului, a declarat că în situația în care consilierii PSD nu vor aproba numirea sa în funcție, se va lăsa cu plângeri penale. Deși se aflau în timpul serviciului, niciunul dintre cei doi viceprimari ai PSD -Aurel Popescu sau Adrian Tudor- nu a catadicsit să vină la ședință pentru a prezenta o minimă explicație lămuritoare față de atitudinea pe care o manifestă social-democrații.

Pus în fața acestui fapt ingrat, consilierul PNL, Eduard Berca, a luat atitudine și a declarat că un astfel de comportament este de neacceptat din partea celor de la PSD.

”Ca o recomandare: bazaconia asta de reguament este produsul acelei comisii la care am participat și eu și cu tine și restul au fost ei (n. red. consilierii locali ai PSD). Deci, toate prostiile scrise aici au fost produsul lor pentru că eu am plecat din ședință pentru că nu au acceptat să discute niciun punct; era vorba de unificarea celor două regulamente din ambele proiecte de hotărâri. Mă gândesc că au consemnat undeva că ei sunt ăia care au scris aici tot... nu știu, zic, cred, ca să le băgăm pe gât hârtia că e produsul minților lor! Noi nu am putut să deschidem gura acolo că eram doi și ei erau șase-șapte.”, a spus Berca despre modul în care s-au decis lucrurile în comisii.

”E lipsă crasă de responsabilitate”

Referitor la starea actuală de fapt, consilierul liberal a explicat că Opoziția este neputincioasă în acest caz și așteaptă și implicarea societății civile. ”Când am propus:  băi, aerisiți-l, faceți-l dinamic!... nu știu, trebuie să vadă că mintea lor a ”coclit” chestia asta. Tot ceea ce a reieșit din chestia asta a fost decis de majoritatea ALDE, PSD și PSRo! Totul e decis de... cum să spun, e lipsă crasă de responsabilitate! Nu că vă uitați voi, că voi știți ce e pe aici, dar se uită lumea la noi!... Deci una spun acum un an, fac, dreg, semnează și acuma, uite!... Mie îmi e rușine de ce facem! Pe cuvântul meu de om!... Trebuie să facem cumva, faceți, băi frate, miting, ceva, că uite, scriu și după aia lasă și pleacă acasă.(...) Astea sunt condițiile în care noi lucrăm. Asta e chestie de responsabilitate civică. Voi puteți!... Uite, noi venim și stăm și ne uităm unii la alții. A fost un proces-verbal la ședința aia și totul e emanat din mințile lor... Ce Dumnezeu facem?”, s-a plâns Eduard Berca de modul în care este nevoit să lucreze cu consilierii PSD.

Pentru a întări convingerile celor care suspectează de rea-credință acest boicot al social-democraților, a intervenit și consilierul Nicolae Bobu care a pus cireașa pe tort și a concluzionat: ”Proiect promovat de ei, regulament promovat de ei, aprobat de ei, votat de ei și acum nu vin să ia act. Păi chiar își bat joc?”.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Interviu realizat cu primarul localității Stejari, Robert Păiuși, referitor la anvergura proiectelor pe care le are de implementat în perioada următoare pentru comuna sa.
IMAGE
 Candidatul Pro România aruncat în lupta pentru Primăria Târgu Jiu șochează din nou.
IMAGE
Rezultatele deosebite la învățătură obținute de elevii liceelor din Târgu Jiu au fost recunoscute și recompensate de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2020 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.