News Alert

Rezultatele Corpului de Control al Ministerului Sănătății -care se află în aceste momente la Târgu Jiu pentru a verifica cele sesizate în presă referitor la managerul spitalului Gigel Capotă- vor fi puse în practică întocmai și în regim de urgență.

 Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, alături de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, au dat asigurări, într-o conferință de presă la sediul Prefecturii Gorj, că toți cei care se fac responsabili de problemele create la Spitalul Județean de Urgență vor plăti în funcție de gravitatea faptelor constatate deoarece pacienții trebuie să beneficieze de toată atenția întrucât ”atunci când vorbim de pacienți, nu avem culoare politică”, a spus ministrul Sănătății.    

Ministrul Sănătății: ”Nu mi-a plăcut ce am văzut.”

”Am primit peste 62 de reclamații din Gorj. O parte din multiplele reclamații primite sunt reale și am venit aici să văd exact ce se întâmplă. Mi s-a spus azi, obsesiv, că avem rezultate, dar modul în care ne comportăm cu pacienții spune multe. Vorbim de un sistem public în care Guvernul investește, s-au majorat salariile. Nu mi-a plăcut ce am văzut, nu mi-a plăcut blazarea din spital. Știți, îmi spuneau, că este bine, dar nu este suficient ce îmi spuneau ei. Asta m-a dezamăgit cel mai tare. Au fost multe promisiuni că se vor mișca lucrurile. Dar se mișcă, veți vedea”, a declarat ministrul Sănătății referitor la poziția fermă pe care o are în această situație și a demontat astfel încercările de manipulare făcute de cei care asigură în prezent managementul spitalului.

Referitor la rezultatele raportului Corpului de Control al Ministerului Sănătății, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a fost cât se poate de tranșant și a explicat că ”cine încalcă legea, plătește. Toate rezultatele acestui raport vor fi puse în practică întocmai”.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Interviu realizat cu primarul localității Stejari, Robert Păiuși, referitor la anvergura proiectelor pe care le are de implementat în perioada următoare pentru comuna sa.
IMAGE
 Candidatul Pro România aruncat în lupta pentru Primăria Târgu Jiu șochează din nou.
IMAGE
Rezultatele deosebite la învățătură obținute de elevii liceelor din Târgu Jiu au fost recunoscute și recompensate de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2020 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.