News Alert

Rezultatele deosebite la învățătură obținute de elevii liceelor din Târgu Jiu au fost recunoscute și recompensate de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

 Interacțiunea sa cu elevii și studenții este una deja binecunoscută, edilul-șef, la rândul său, fiind cadru didactic al Universității ”Constantin Brâncuși” până a ocupa funcția deținută în administrația publică locală.  

”Am premiat toți șefii de promoții ai liceelor din municipiul Târgu Jiu la Balul Absolvenților din seara trecută. Am fost plăcut impresionat de modul în care fiecare unitate de învățământ și-a pregătit programul artistic. O adevărată explozie de tinerețe, voie bună și talent care a contribuit, din plin, la crearea unei atmosfere extraordinare”, a explicat Romanescu atmosfera în care s-a desfășurat festivitatea de premiere.

Liceenii de fală ai municipiului Târgu Jiu

În continuare, edilul-șef a trecut în revistă numele principalilor liceeni cu rezultate deosebite la învățătură. ”Trebuie să-i felicit, încă o dată, pe șefii de promoție ai fiecărei unități de învățământ în parte pentru maturitartea și seriozitatea de care au dat dovadă pe parcursul anilor de studiu și pentru rezultatele obținute, dar și pe cadrele didactice care i-au pregătit pe acești tineri. Felicitări Robert Cătălin Ciocăzanu (Colegiul Comercial ”Virgil Madgearu”), Ana-Sandra Cornoiu (Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”), Iulia Miruna Cosma (Colegiul Național ”Spiru Haret”), Dumitru Cătălin Chisim (Liceul Energetic), Iulia Valentina Cioveie (Liceul Teologic ”Sfântul Nicodim”), Andreea Maria Brînzan (Colegiul Auto ”Traian Vuia”), Costina Jianu (Liceul cu Program Sportiv), Larisa Raluca Beuran (Colegiul Tehnic ”Henry Coandă”), Andrei Eduard Mîță Ursățeanu (Colegiul Tehnic nr. 2), Denisa Gabriela Arhot (Colegiul Tehnic ”Ion Mincu”), Andreea Georgiana Amza (Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”), Maria Gugu (Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu”), Robert Maria (Liceul Tehnologic Bârsești), Cristina Izabela Diaconescu (Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”)”, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Rezultatele deosebite la învățătură obținute de elevii liceelor din Târgu Jiu au fost recunoscute și recompensate de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
IMAGE
Președintele PMP Târgu-Jiu, Ion Săvoiu, a făcut o analiză tranșantă a stării de fapt a județului Gorj, dar și a României, identificând totodată și soluții de reformă politică și administrativă.
IMAGE
Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a venit astăzi în județul Gorj într-o vizită-fulger și a adus în prim-plan coordonatele necesare pentru rezolvarea mai multor probleme care sunt tergiversate de ani în șir datorită incapacității de a le rezolva a celor care le...

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2020 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.