News Alert

 Candidatul Pro România aruncat în lupta pentru Primăria Târgu Jiu șochează din nou.

 Programul său pentru dezvoltarea axei Brâncuși este unul de-a dreptul halucinant și include -ATENȚIE!- AMENAJAREA UNOR MICI CÂRCIUMIOARE ȘI MICI TERASE.

Nimic despre cultură, nimic despre capodoperele marelui sculptor, doar o simplă manelizare și mai gravă la tot ceea ce există în prezent. Și asta se întâmplă în condițiile în care Luminița Popescu este profesor universitar și fost rector al Universității ”Constantin Brâncuși”. Totul pare deja un scenariu demn de noaptea minții.

Luminița Popescu și-a început asediul verbal spre Primăria Târgu Jiu printr-un discurs ”fără cap și fără coadă”. ”Complicat este atunci când vrei să accezi la o funcție trebuie să îți pui mai întâi problema dacă tu ești capabil să o duci? (SÂC!) Asta e prima întrebare pe care trebuie să ți-o pui. Sunt în stare să fac ceva pe această funcție? Am suficiente competențe? Am suficientă anvergură intelectuală?”, s-a întrebat Coana Mare într-un acces furibund de introspecție a motivațiilor candidaturii sale.

În continuare, și-a dat proba valorii sale. Afirmațiile făcute au semne prevestitoare. ”Mă tem mai mult de câștig decât de eșec. Mă tem mai mult de câștig pentru că dacă va fi să ajung acolo este multăăă, multă, mâna lui Dumnezeu, ca să spun așa!”, a declamat Luminița Popescu. (DÂÂÂNG!)

Și acum, cireașa de pe tort, declarațiile despre proiectul său referitor la dezvoltarea axei Brâncuși. ”Putem să îi dăm viață amenajând mici cârciumioare, mici terase cu mâncare tradițională românească unde să se asculte muzica românească dar, deopotrivă, putem asculta muzica pe care Brâncuși o asculta în muzeul... ăăă... în atelierul său de la Paris”, a mai spus cu maximă savoare intelectuală Luminița Popescu. Ultimul rămas, să stingă lumina! Fugiți repede cât mai puteți de lângă un astfel de partid ca Pro România care promovează astfel de oameni cu așa hal de program pentru Târgu Jiu!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

IMAGE
Primarul municipiului Motru Cosmin Morega a declarat că localitatea pe care o conduce a implementat proiecte de peste 35 de milioane de euro în ultimii doi ani și mai are în pregătire și altele de peste 5-6 milioane de euro în perioada următoare.
IMAGE
În antiteză cu fosta guvernare a PSD, reprezentanții PNL explică simplu și la obiect de ce alegătorii ar trebui să se îndrepte către date și cifre concrete și nu spre poveștile de campanie electorală care sunt doar manipulări și intoxicări ce au menirea de a acumula voturi într-o...
IMAGE
Pensionarii cu pensii mici și medii sunt principalii câștigători ai majorării punctului de pensie.

Editorial

Ei nu sunt stăpânii tăi și tu nu ești un sclav
Dimineața devreme. Prea devreme... Sună alarma la ceas. Te freci la ochi și sari în picioare din pat în virtutea unui automatism binecunoscut. Primul drum, la baie! Stai pe wc și te uiți în telefon să vezi de mai e nou pe Facebook și ce au mai postat prietenii tăi. Poate, între timp, te speli și pe dinți. Tot cu periuța aia care ziceai că o schimbi de anul trecut. Citește mai departe...

Reportaj

TRANSALPINA – cea mai înaltă șosea din România IMAGE
Transalpina (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali, ce traversează unele peisaje de un pitoresc inefabil. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m). Citește mai departe...

Actualitatea Gorjului Video

 

Lifestyle

O viață pentru o cafea IMAGE
Povestea Nino Caffe a început într-o fabrică din Milano, unde pentru gustul Nino Caffe s-a căutat amestecul perfect din mai multe tipuri de... Citește mai departe...

Facebook

Meteo

Horoscop

Curs Valutar

Copyright © 2024 | Toate drepturile rezervate.

Activati JavaScript.